Velkommen til Sofiemyr kirke

Klikk på en av linkene oppe til høyre for opplysninger om aktiviteter og tilbud i kirken.

Sofiemyr kirke er en "arbeidskirke" med mange forskjellige aktiviteter! Nesten hver eneste dag i uken foregår det noe i kirken, enten barnearbeid, voksenarbeid, korøvelser, musikkorps og andre faste eller sporadiske ting. Noen ønsker å leie kirken til selskap, andre trenger auditoriet til undervisningsformål, og slik fylles kirken opp til man i dag nesten har sprengt kapasiteten. Kirken får lov å være et samlingspunkt for befolkningen i Oppegård, og har tilbud til alle aldersgrupper. Ta en tur innom kirken en dag, og opplev at i denne kirken er søndags gudstjenesten bare en liten del av det totale aktivitesbildet!